Lumanari de botez pentru fetite cu stelute din pasta polimerica

lumanari botez fetite


lumanari botez fetitelumanari botez fetitelumanari botez fetitelumanari botez fetite


Pret Lumanare: 330 lei
Pret Marturie magnet personalizat Cute Baby: 23 lei + 1 leu/litera




CARACTERISTICI: Elementele decorative sunt realizate din pasta polimerica, un material necomestibil, usor elastic, asemanator spumei elastice. 
Materialele din care este realizata (pasta polimerica, sfera din spuma si tul) fac ca intreg ansamblul lumanarii sa nu depaseasca 1 kg, fiind foarte usor de tinut in mana pe parcursul botezului.
Lumanarea de botez din imagine poate fi realizata la comanda. Puteti opta pentru culorile si elementele tematice preferate. 

DEPOZITARE SI INTRETINERE: Lumanarile de botez nu necesita conditii speciale de depozitare, pot fi pastrate intr-o vaza de flori, pentru a mentine pozitia dreapta (inainte si dupa eveniment).


DIMENSIUNI: h: 65 cm .  Ø sferei 16 cm
GREUTATE: < 1 kg

LIVRARE: pentru Bucuresti este posibila ridicarea din zona Lukoil Lujerului/ in Romania Fan Courier (aproximativ 35 lei) cu plata ramburs.
In cazul livrarilor prin curier rapid, lumanarea este ambalata in folie potectoare si cutie de carton, pentru a garanta ajungerea ei in siguranta la dvs. In anotimpul cald, cand temperaturile sunt ridicate, livrarile se fac seara, dimineata ajung la dvs, pentru a evita stationarea in soare a coletului. 
Lumanarea are miezul din lemn pe 2/3 din lungimea sa pentru a evita riscul indoirii sau ruperii acesteia.

TERMEN DE REALIZARE: 1-2 saptamani, in cazul urgentelor va rugam sa ne contactatii la adresa deliciumic@gmail.com cu subiectul : Comanda URGENTA - pentru a putea gasi o solutie de comun acord.

Asteptam comanda dvs pe adresa deliciumic@gmail.com, completand forumularul de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va plac figurinele Deliciu Mic? Lasati un comentariu: